• امروز : چهارشنبه - ۳ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 24 June - 2026
7

سوزوکی ژاپن در بازار هند عقب نشینی می‌کند

  • کد خبر : 21866
  • 04 اسفند 1403 - 0:56
سوزوکی ژاپن در بازار هند عقب نشینی می‌کند

به گزارش پایگاه خبری «اتحادیه خودرو»، سوزوکی انتظار دارد تا ماه مارس سال ۲۰۳۱ حدودا ۲٫۵ میلیون دستگاه خودرو در هند بفروشد، این برنامه در اکتبر سال ۲۰۲۳ تقریبا ۳ میلیون بود که با تغییرات بازار برنامه ها و پیش‌بینی ها هم تغییر کرد. در سال ۲۰۲۳ قرار بود سوزوکی تا سال ۲۰۳۱ حداقل ۶ […]

به گزارش پایگاه خبری «اتحادیه خودرو»، سوزوکی انتظار دارد تا ماه مارس سال ۲۰۳۱ حدودا ۲٫۵ میلیون دستگاه خودرو در هند بفروشد، این برنامه در اکتبر سال ۲۰۲۳ تقریبا ۳ میلیون بود که با تغییرات بازار برنامه ها و پیش‌بینی ها هم تغییر کرد. در سال ۲۰۲۳ قرار بود سوزوکی تا سال ۲۰۳۱ حداقل ۶ مدل برقی معرفی کند که امسال این برنامه به معرفی ۴ مدل تغییر کرد.

هند بزرگترین بازار محصولات سوزوکی است و طبق گزارشاتی که توسط بخش سوزوکی هند یا همان Maruti Suzuki منتشر شده، مدتی است این کمپانی با کاهش فروش در تعداد و کاهش درآمد ها موجه شده است که دلایل آن حضور قدرتمند محصولات کمپانی های بومی مثل Tata Motors و Mahindra است.

عقب نشینی سوزوکی در بخش مدل های برقی مصادف شده با کاهش فروش بین‌المللی این کمپانی و ورود تسلا به سومین بازار بزرگ خودرو جهان، البته تسلا هنوز وارد هند نشده ولی این اتفاق به زودی خواهد افتاد چون کمپانی آمریکایی دو مکان برای تاسیس نمایندگی و نمایشگاه محصولات خود در هند انتخاب کرده است.

سهم بازار سوزوکی ماروتی از بازار خودرو های شخصی و یا مسافری در ماه مارس سال ۲۰۲۰ به اوج خود و عدد ۵۱ درصد رسید اما این رقم در سال ۲۰۲۴ به عدد ۴۱ درصد کاهش پیدا کرد. پیش بینی می‌شد که سهم بازار سوزوکی تا مارس ۲۰۲۶ به ۵۰ درصد برسد اما حالا گفته می‌شود که این عدد تا سال ۲۰۳۱ به دست می‌آید.

علایق بازار هند از خودرو های کوچک به سمت کراس‌اور های سایز متوسط تغییر کرده، سگمنتی که سوزوکی در معرفی معرفی و عرضه آنها دیر عمل کرد.
سوزوکی می‌خواهد کراس‌اور های جدیدی به خط تولید خود در هند اضافه کند و تعداد خودرو های تولیدی در این کشور را از رقم فعلی سالانه ۲ میلیون دستگاه به عدد ۴ میلیون تا ماه مارس سال ۲۰۳۱ افزایش دهد.
تا آن زمان سوزوکی ۶۰ درصد از کل سرمایه‌گذاری خود را به افزایش تولید در هند اختصاص می‌دهد که معادل ۱۳ میلیارد دلار است. خودرو های تولید شده در هند که شامل مدل های برقی هم می‌شوند، به کل جهان از جمله کشور های آفریقایی و خاورمیانه صادر خواهند شد.

 

 

دانلود با کیفیت

لینک کوتاه : https://www.uead.ir/?p=21866

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.