• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 22 October - 2026
♥4

قیمت خودروهای وارداتی کاهش می‌یابد؟

  • کد خبر : 28393
  • 29 آذر 1404 - 22:45
قیمت خودروهای وارداتی کاهش می‌یابد؟

سخنگوی وزارت صمت گفت: عرضه خودروهای وارداتی در نیمه دوم سال از طریق… سخنگوی وزارت صمت گفت: عرضه خودروهای وارداتی در نیمه دوم سال از طریق سامانه افزایش یافته که زمینه ساز کاهش حباب‌های قیمتی خودرو شده است. به گزارش باشگاه خبرنگاران، زارعی، سخنگوی وزارت صمت اظهار داشت: در شش ماه اول سال  با یک […]

سخنگوی وزارت صمت گفت: عرضه خودروهای وارداتی در نیمه دوم سال از طریق…

قیمت خودروهای وارداتی کاهش می‌یابد؟قیمت خودروهای وارداتی کاهش می‌یابد؟

سخنگوی وزارت صمت گفت: عرضه خودروهای وارداتی در نیمه دوم سال از طریق سامانه افزایش یافته که زمینه ساز کاهش حباب‌های قیمتی خودرو شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، زارعی، سخنگوی وزارت صمت اظهار داشت: در شش ماه اول سال  با یک سری ابهامات در خصوص(بند ر) مواجه بودیم، از جمله اینکه مکانیزم اجرایی چگونه باشد، تعرفه‌ها چطور باشد و میزان آن چقدر باشد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری‌های وزارت صمت به ویژه وزیر صمت و کمکی که ریاست مجلس کردند، عرضه خودروهای خارجی در سامانه شروع شده و انشالله ادامه پیدا خواهد کرد.  

او بیان کرد: در شش ماه دوم با عرضه بیشتری از خودروها در سامانه مواجه هستیم. این موضوع احتمال دارد که بر کاهش حباب‌های بازار خودرو تأثیر بگذارد.

زارعی افزود: به هر حال، ما شاهد افزایش قیمت خودرو هستیم و طبیعی است که وقتی عرضه و تقاضا نسبت به هم تعادل پیدا می‌کنند، قیمت نیز واقعی خواهد شد.

او بیان کرد: گاهی اوقات حباب قیمتی ناشی از عدم تعادل عرضه و تقاضا است که اتفاق می‌افتد.

وی افزود: مشکل نهاده های  دامی در شرف حل شدن است و اقدامات بسیار خوبی برای اینکه نهاده‌ها عرضه شوند و به کاهش قیمت و افزایش تولید کمک کنند، در حال انجام است.

لینک کوتاه : https://www.uead.ir/?p=28393

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.