• امروز : یکشنبه - ۲۴ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 14 June - 2026
11

آئودی به دلیل تعرفه‌های آمریکا کم آورد

  • کد خبر : 24655
  • 07 مرداد 1404 - 10:12
آئودی به دلیل تعرفه‌های آمریکا کم آورد

به گزارش پایگاه خبری «اتحادیه خودرو» به نقل از ایسنا، برند لوکس آئودی که زیرمجموعه گروه فولکس‌واگن آلمان است، در حال حاضر، درآمدی بین ۶۵ تا ۷۰ میلیارد یورو (۷۶ تا ۸۲ میلیارد دلار) را پیش‌بینی می‌کند که نسبت به تخمین قبلی‌ ۶۷٫۵ تا ۷۲٫۵ میلیارد یورو، کاهش یافته است. آئودی، همچنین پیش‌بینی حاشیه سود […]

به گزارش پایگاه خبری «اتحادیه خودرو» به نقل از ایسنا، برند لوکس آئودی که زیرمجموعه گروه فولکس‌واگن آلمان است، در حال حاضر، درآمدی بین ۶۵ تا ۷۰ میلیارد یورو (۷۶ تا ۸۲ میلیارد دلار) را پیش‌بینی می‌کند که نسبت به تخمین قبلی‌ ۶۷٫۵ تا ۷۲٫۵ میلیارد یورو، کاهش یافته است. آئودی، همچنین پیش‌بینی حاشیه سود عملیاتی‌ خود را از هفت تا ۹ درصد قبلی، به پنج تا هفت درصد کاهش داد.

آئودی مستقر در شهر اینگولشتات، اعلام کرد که هنوز، پیامدهای توافق تجاری منعقد شده میان آمریکا و اتحادیه اروپا را ارزیابی می‌کند. این توافق، تعرفه پایه ۱۵ درصدی آمریکا را برای واردات از اتحادیه اروپا، از جمله خودروها که پیش از این با تعرفه گمرکی ۲۷٫۵ درصدی مواجه بودند، تعیین کرد.

«فابیو هولشر»، تحلیلگر موسسه «واربورگ ریسرچ» گفت: اگر تعرفه ۱۵ درصدی در طولانی‌مدت، باقی بماند، آئودی، همچنان در یک نقطه ضعف رقابتی قرار خواهد گرفت زیرا همتایان مهم این شرکت، ردپای تولید بیشتری در آمریکا دارند. آئودی از جمله خودروسازانی است که تحت تاثیر نداشتن کارخانه تولیدی در آمریکا، بیشترین آسیب را از تعرفه‌های آمریکا می‌بیند.

«پال اسکیرتا»، تحلیلگر موسسه «متزلر اکوییتیز» گفت: اگرچه این توافق، شفافیت در مورد تعرفه جدید و امکان برنامه‌ریزی عملیاتی و استراتژیک بهتر را فراهم می‌کند اما نرخ ۱۵ درصدی همچنان نشان‌دهنده یک تغییر ساختاری نسبت به نرخ ۲٫۵ درصدی قبل از روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکاست. وی افزود: این امر باعث می‌شود خودروسازان آلمانی با تعرفه‌های بالاتر آمریکا بر صادراتشان و چالش‌های رقابتی بلندمدت، روبرو شوند.

شرکت فولکس‌واگن، جمعه گذشته، پس از اعمال تعرفه ۱٫۵ میلیارد دلاری در نیمه اول سال میلادی جاری، پیش‌بینی درآمد سالانه‌اش را کاهش داد.

بر اساس گزارش رویترز، خودروسازان جهانی با وجود تعرفه‌های واردات آمریکا، میلیاردها دلار ضرر ثبت کرده‌اند و هشدارهایی نیز در مورد سودشان اعلام کرده‌اند. صنعت خودرو اروپا همچنین با رقابت قابل‌توجه چین و مقررات داخلی با هدف سرعت بخشیدن به تغییر به خودروهای برقی روبرو است.

 

دانلود با کیفیت

لینک کوتاه : https://www.uead.ir/?p=24655

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.