• امروز : جمعه - ۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 26 June - 2026
0

این آگهی های فروش خودرو کلاهبرداری است؛ مراقب باشید

  • کد خبر : 31152
  • 25 فروردین 1405 - 10:54
این آگهی های فروش خودرو کلاهبرداری است؛ مراقب باشید

به گزارش همشهری آنلاین، بیش از ۴۰ روز از شروع جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران می‌گذرد و با وجود گذشت چند روز از آتش‌بس، هنوز بازار خرید و فروش خودرو در کشور به روال عادی بازنگشته است. برخلاف تصور برخی شهروندان که گمان می‌کنند فعالیت‌های اقتصادی از جمله معاملات خودرو از سر […]

به گزارش همشهری آنلاین، بیش از ۴۰ روز از شروع جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران می‌گذرد و با وجود گذشت چند روز از آتش‌بس، هنوز بازار خرید و فروش خودرو در کشور به روال عادی بازنگشته است.

برخلاف تصور برخی شهروندان که گمان می‌کنند فعالیت‌های اقتصادی از جمله معاملات خودرو از سر گرفته شده، عملاً نمایشگاه‌های رسمی فروش خودرو در تهران و سایر شهرها بازگشایی نشده‌اند. نبود قیمت ها رسمی عدم آغاز عرضه خودرو توسط خودروسازان امکان هرگونه معامله را متوقف کرده است.

البته در این میان تبلیغات گسترده‌ای در فضای مجازی و پیام‌رسان‌ها منتشر شده که ادعای فروش خودروهای صفر یا کارکرده با قیمت‌های بسیار پایین‌تر از نرخ بازار را دارند.

کرمی، رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو تأکید کرد: تا اطلاع ثانوی و اعلام رسمی بازگشایی نمایشگاه‌ها، هرگونه آگهی فروش خودرو، به ویژه با قیمت‌های وسوسه‌انگیز، صد در صد کلاهبرداری است.

از مردم خواسته می‌شود به هیچ عنوان پیش‌پرداخت یا بیعانه برای خودرویی که آن را ندیده‌اند، واریز نکنند. فریب تماس‌های تلفنی یا پیام‌های جعلی تحت عنوان «فروش فوری خودرو» را نخورند.

اتحادیه نمایشگاه داران خودرو عنوان کرد: مردم هوشیار باشند و تنها به اخبار رسمی و اعلامیه‌های اتحادیه مربوطه توجه کنند. بازگشایی نمایشگاه‌های خودرو حتماً از طریق رسانه‌ها اعلام خواهد شد.

لینک کوتاه : https://www.uead.ir/?p=31152

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.