• امروز : شنبه - ۲۲ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 13 December - 2025
4

قیمت خودرو امروز ۱۵ آبان ۱۴۰۴ / بازدهی ماهانه بازار خودرو

  • کد خبر : 26551
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۹:۳۷

قیمت خودرو امروز ۱۵ آبان ۱۴۰۴ در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو تحت‌تاثیر کاهش هیجانات ارزی و افت انتظارات تورمی در کوتاه‌مدت، روندی آرام و با نوسانات محدود را تجربه می‌کند. به گفته کارشناسان، افزایش نرخ محصولات خودروسازان و ناپایداری شرایط اقتصادی کشور موجب کاهش حجم معاملات و تشدید رکود در بازار خودرو شده […]

قیمت خودرو امروز ۱۵ آبان ۱۴۰۴ در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو تحت‌تاثیر کاهش هیجانات ارزی و افت انتظارات تورمی در کوتاه‌مدت، روندی آرام و با نوسانات محدود را تجربه می‌کند. به گفته کارشناسان، افزایش نرخ محصولات خودروسازان و ناپایداری شرایط اقتصادی کشور موجب کاهش حجم معاملات و تشدید رکود در بازار خودرو شده است.

بررسی روند قیمتی خودرو طی یک ماه گذشته نیز نشان می‌دهد که با وجود افزایش نرخ کارخانه‌ای محصولات، بازار در حال عبور از دوره نوسانات شدید و حرکت به سمت تثبیت نسبی قیمت‌ها است. کارشناسان معتقدند، در شرایط کنونی، بازار خودرو به‌تدریج وارد مرحله‌ای از تعادل نسبی و آرامش موقت شده است و در صورت ثبات مولفه‌های اقتصادی، نمی‌توان انتظار تحولات قابل‌توجهی را در روند معاملات داشت.

قیمت خودروهای داخلی

ری‌را بیشترین تغییرات قیمتی میان خودروهای داخلی را تجربه کرد. بر این اساس، این کراس‌اوور داخلی در یک ماه اخیر ۱۴۶ میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با نرخ یک میلیارد و ۹۰۳ میلیون تومان معامله شود. از سوی دیگر، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک نسبت به ماه گذشته ۹۳ میلیون تومان ارزان شد تا با بهای یک میلیارد و ۱۲ میلیون تومان خرید و فروش شود.

شاهین اتوماتیک پلاس در مقایسه با ماه گذشته ۹۹ میلیون تومان گران شد تا امروز با ارزش یک میلیارد و ۵۴۷ میلیون تومان در معاملات حاضر شود. از سوی دیگر، ساینا S در بازه زمانی ۳۰ روز گذشته ۴۰ میلیون تومان گران شد و روی شاخص ۶۴۵ میلیون تومان ایستاد.

قیمت خودروهای مونتاژی

هایما ۷X در یک ماه گذشته ۹۵ میلیون تومان گران شد تا با ارزش معاملاتی دو میلیارد و ۳۲۵ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، چانگان CS55 نسبت به ماه گذشته ریزش بهای ۸۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان رسید.

فونیکس FX نسبت به ماه پیشین ۷۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با قیمت دو میلیارد و ۹۱۰ میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، تیگو ۷ هیبرید در یک ماه اخیر افت ۲۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با ارزش سه میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

میان محصولات مونتاژی سایر شرکت‌ها، لوکانو L7 که در ماه گذشته با نرخ سه میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان معامله می‌شد، رشد ۴۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و به شاخص معاملاتی سه میلیارد و ۳۵۰ میلیون  تومان رسید.

لینک کوتاه : https://www.uead.ir/?p=26551

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.