• امروز : جمعه - ۱۶ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 7 November - 2025
2

تولید آزمایشی اولین کارخانه خودرو پرنده جهان آغاز شد

  • کد خبر : 26501
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲
تولید آزمایشی اولین کارخانه خودرو پرنده جهان آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری «اتحادیه خودرو» به نقل از ایسنا،  این کارخانه ۱۲۰ هزار متر مربعی که در منطقه هوانگپو گوانگجو، مرکز استان گوانگدونگ در جنوب چین واقع شده است، اولین هواپیمای برقی جداشدنی از ماشین پرنده ماژولار خود، «ناو هواپیمابر زمینی» را به بازار عرضه کرده است. این مرکز به گونه‌ای طراحی شده است […]

به گزارش پایگاه خبری «اتحادیه خودرو» به نقل از ایسنا،  این کارخانه ۱۲۰ هزار متر مربعی که در منطقه هوانگپو گوانگجو، مرکز استان گوانگدونگ در جنوب چین واقع شده است، اولین هواپیمای برقی جداشدنی از ماشین پرنده ماژولار خود، «ناو هواپیمابر زمینی» را به بازار عرضه کرده است.

این مرکز به گونه‌ای طراحی شده است که ظرفیت تولید سالانه ۱۰ هزار ماژول هواپیمای جداشدنی را با ظرفیت اولیه ۵۰۰۰ واحد دارد. این کارخانه بزرگترین ظرفیت تولید را در میان کارخانه‌های مشابه خود دارد و پس از عملیاتی شدن کامل، قادر خواهد بود هر ۳۰ دقیقه یک هواپیما را مونتاژ کند.

شرکت «ایکس-پنگ آئروهت»  (Xpeng Aeroht) که زیرمجموعه خودروساز برقی اکسپنگ است، از زمان عرضه محصول خود، نزدیک به ۵۰۰۰ سفارش خودروی پرنده دریافت کرده که تولید و تحویل انبوه آن برای سال ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است.

این خودرو پرنده شامل یک وسیله نقلیه زمینی ۶ چرخ است که به آن «کشتی مادر» گفته می‌شود و یک هواپیمای برقی جدا شدنی عمودپرواز (eVTOL) است.

هواپیمای برقی عمودپرواز حالت‌های پرواز خودکار و دستی را ارائه می‌دهد که حالت خودکار آن امکان برنامه‌ریزی هوشمند مسیر و همچنین برخاستن و فرود با یک لمس را فراهم می‌کند.

سایت چاینا دیلی گزارش کرد،  این وسیله نقلیه با طول حدود ۵٫۵ متر را می‌توان با گواهینامه استاندارد در جاده‌های عمومی راند و در فضاهای معمولی پارک کرد.

دانلود با کیفیت

لینک کوتاه : https://www.uead.ir/?p=26501

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.